EIGENTIJDSE
WONINGEN

EIGENTIJDSE
WONINGEN

Type AType B360 graden

GOED DOORDACHTE EN ZEER RUIME

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGENAan comfort en ruimte geen gebrek binnen La Cour. Deze weldoordachte woningen bieden u alles wat u maar te wensen heeft op woongebied. En door de flexibele mogelijkheden past u de woning exact aan op uw woondromen. Ga met ons in gesprek om te kijken hoe wij samen tot uw droomwoning kunnen komen.


Prettige woonwijk
La Cour maakt deel uit van de aansprekende nieuwe woonwijk Oranjehof. Deze nieuwe wijk versterkt de landelijke sfeer van het dorp Langbroek en sluit perfect aan op zowel de dorpskern als de historische en groene omgeving. De directe omgeving biedt u vele prachtige kastelen en natuurgebieden, waaronder de Utrechtse Heuvelrug. Maar ook grote steden zijn in de buurt. U woont dus landelijk, veilig en rustig, maar woont centraal in Nederland in een prachtig landschap. Mooier kan niet!

Sfeervol dorp
In Langbroek is niet alleen een prachtig en geliefd dorp met een rijke historie, er wordt hier ook flink geïnvesteerd in de toekomst! Zo heeft Langbroek sinds kort een nieuwe basisschool, supermarkt (waar onder andere versproducten uit de omgeving verkocht worden), een prachtig sportcomplex en een dorpshuis gekregen. Alles om het voor de bewoners nog prettiger te maken.

Ruimte, sfeer en kwaliteit
De aansprekende architectuur en de zeer ruime twee-onder-een-kap woningen van La Cour ademen kwaliteit en sfeer uit. De grote dakoverstekken, fraaie metselwerk en traditionele architectuur sluiten perfect aan bij het landelijke karakter van het dorp. En de vele mogelijkheden die u geboden worden om van uw woning echt uw droomwoning te maken, zijn bijzonder te noemen.
Naar de top